Helix
HELIX architecture

Feasibility Studies - I

Feas_Helix Architecture_2017_04.jpg

Concept Stage 2

Helix have been appointed to design a new hotel using the structure of an existing, under-used multistorey car park. This complicated process will ensure a cost effective solution for both client and tenant, whilst providing a much needed hotel in the busy town centre.

The proposal aims to "soften" the imposing retail image of the shopping centre that surrounds it, whilst contextualizing the varying building materials of the residences adjacent to it. A change in brick colour will articulate the design. The existing car park circulation will remain in place minimising the impact on local shoppers' familiarity to the shopping centre. 


client WITHHELD
location WITHHELD, UK
COnceiveD 2017
size WITHHELD


Feas_Helix Architecture_2017_01.png
Feas_Helix Architecture_2017_03.png